Dagvoorzitters


Dagvoorzitters

 


Dagvoorzitter woensdag 24 mei 2023 

Anneke Smeets - Schouten 


Dr. Anneke Smeets-Schouten, Klinisch Neuropsycholoog BIG, Registerpsycholoog Kind en Jeugd NIP en psychodynamisch kindertherapeut.

Anneke is al lang werkzaam binnen de pediatrische psychologie. Zij promoveerde in 2001 op prospectief onderzoek van cognitie en gedrag van schoolkinderen met epilepsie. Ze werd in Leuven opgeleid tot psychodynamisch kindertherapeut. Vanaf 2001 werkt ze in het Medisch Spectrum Twente in Enschede en heeft sinds kort ook een eigen praktijk. Ze hecht sterk aan een brede blik op ontwikkeling van kinderen. De integratie van de Infant Mental Health-visie in de ziekenhuiszorg is momenteel een belangrijk aandachtspunt

 


Dagvoorzitter donderdag 24 mei 2023 

Jan Peter Rake 


Dr. Jan Peter Rake is kinderarts en medisch directeur van het Amalia kinderziekenhuis Radboudumc Nijmegen. Eerder werkte hij in het UMC Groningen, in het Martini ziekenhuis Groningen en bij KinderThuisZorg. Hij pleit al jaren voor 'kindzorg zonder muren', waarvoor het nodig is dat alle professionals in de kindzorg dwars door alle vakgebieden, muren en systemen heen elkaar weten te vinden (Samen Nog Beter!) Hij vindt het ook belangrijk dat zorgprofessionals zich buiten hun spreekkamer durven uit te spreken, en doet dat zelf ook om de gezondheid van mensen - in zijn geval kinderen - te bevorderen. Jan Peter is dan ook al jarenlang een actief lid van de commissie Pleitbezorging van de NVK.

Samen Nog Beter
  • Locatie

   Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
   Woudenbergseweg 54
   3707 HX Zeist

   Routebeschrijving

   Follow us

  • Onze nieuwsbrief

All for Joomla All for Webmasters